stretching and strengthening system
Tirsdag 20 februar 2018

Agnethe Hansen

Agnethe Hansen

I 2005 blev jeg enig med mig selv om at jeg virkelig trængte til at få lidt bevægelse ind i mit liv. Jeg var blevet lidt stiv i kroppen, og
vægten var heller ikke mere som den var engang.

Mit første forsøg var at melde mig ind i et motionscenter, jeg kunne lige motivere mig selv, de første 3 gange, så blev jeg hurtig
verdensmester i at finde på dårlige undskyldninger. Så forsøgte jeg mig med motionsløb, svømning og cykling det gik også fint indtil der blev dårligt vejr, så kom alle de dårlige undskyldninger frem igen.

Jeg fandt hurtig en klub på nettet, og dansen blev min store passion. Jeg ville hele tiden mere, og søgte større udfordringer end min daværende klub kunne give mig, så i 2008 meldte jeg mig ind i Dance All Over, hvor jeg startede på Hot’n New. Her blev jeg modtaget med åbne arme.

Jeg danser Linedance på flere niveauer og har også prøvet kræfter med koreografi og konkurrence dans.

Dansen er for mig en modvægt, til stillesiddende arbejde; mit humør kommer i top til god musik. Jeg har altid godt kunne lide at lære fra mig og vil gerne give den glæde jeg føler for Linedance, videre.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

.

Certificering:

Line Dance K1 + K2